26 Ocak 2011 Çarşamba

ve Arsenal Finalde

Nicklas Bendtner
Yayın olmadığından maçı izleyemedim. Sadece en önemli anlarına bakabildim maçtan sonra. Şu ana kadar 4 kulvarda da kayıpsız yolumuza devam ediyoruz. Ligte işler yolunda, Fa Cup'ta turu geçtik ve Lig Kupasında (Carling Cup) final. Şampiyonlar liginde de işimiz zor gözükse de bu sefer turu geçen taraf biz olacağız.

İlk maçı yoğun maç temposunda deplasmanda 1-0 kaybetmiştik İpswich'e. Ama rövanşı 3-0 kazanarak finale kalmayı başardık.Zorlandık diyebiliriz.Golü 61. dakikada bulduk. Golden önce izlediğim kadarıyla 1-2 net pozisyonumuz var aslında. Maçtan önce Arsene Wenger; "Paul Jewell çok deneyimli bir teknik direktör. Daha önce 2006'da Wigan'ı çalıştırırken bizi yenmişti. Bu akşam onlardan çok katı bir defans beklemiyorum fakat bizim için kolay olmayacak." açıklamasında bulunmuştu. Açıklaması tuttu diyebiliriz.Zor oldu ama kazandık. Bendtner golü harikaydı gerçekten.

Şimdi önümüzde pazar günkü Emirates'te Huddersfield ile Fa Cup maçı var.  Huddersfield Coca-Cola Football League One'de mücadele ediyor. Daha önce 1 kez de (1992 yılı) Fa Cup'ı kazanmışlıkları var. Bizim için bu turu tek maçta halledip, bu yoğun maç trafiğine bir başka maç sokmamamız lazım. Pazar günü de kayıpsız geçersek herşey çok daha güzel olacak.


İlk 11:Szczesny-Sagna(:Eboue dk.18), Koscielny, Djourou, Clichy-Denilson, Wilshere, Fabregas, Arshavin(Nasri dk.84), Bendtner-van Persie(Theo Walcott dk.84)
Goller:Bendtner dk.61,Koscielny dk.64,Cesc Fabregasdk.77

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder